Zemplén infó
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2023. Május 24. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

TETTEN ÉRT TÚLSÚLYOSOK

TETTEN ÉRT TÚLSÚLYOSOK

A tiszaújvárosi rendőrök a 35-ös számú főúton vonták intézkedés alá azokat a sofőröket, akik járműszerelvényeikkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. május 5-én, 9-én és 12-én a 35-ös számú főúton három sofőrrel szemben is intézkedtek. A járművek egyike közel háromezer kilogrammal, míg a másik több mint kétezer, egész pontosan 2260 kilogrammal, s végül a harmadik esetnél kilencszáz kilogrammal volt túlsúlyos. Az első járműnél a szóródó rakomány ráadásul nem volt letakarva.
A sofőrök által vezetett járművek súlya a megengedett legnagyobb össztömeget összesen hatezeregyszáz kilogrammal haladták meg. A szabálytalanul közlekedő gépkocsivezetők ellen a rendőrök közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 23. 07:20, kedd | Helyi

EGY SOROZAT VÉGE

A miskolci rendőrök több hónapon keresztül folyó, kitartó nyomozásának az eredményeként elfogták azt, a férfit, akinek három csalás, egy gépjárműlopás és tizenegy autófeltörés írható a számlájára.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Március 30. 18:18, csütörtök | Helyi

MILLIÓS GÉP, AMI NINCS

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben.

2023. Március 24. 00:00, péntek | Helyi

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyére szombattól

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, hogy a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egyetértésével hozták meg a döntést.