Zemplén infó
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 22. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexfilm került elő Marilynről

Szexfilm került elő Marilynről

Egy eddig nem ismert videofelvétel került elő Marilyn Monroe korai időszakából, amelyen szexuális aktus közben látható. Legalábbis Mikel Barsa relikviagyűjtő ezt állítja.

Egy spanyol relikviagyűjtő ismét megbolygatta Marilyn Monroe ikonikus szent emlékét. Mikel Barsa ugyanis azt állítja, hogy a birtokában van egy 8 mm-es szalagra rögzített felvételnek, amin a még ismeretlen, húszesztendős Norma Jean Baker látható egy férfival szex közben. A videó pedig nem egy sima házi felvétel, hanem egy pornófilm részlete. A hat és fél perces szcéna ugyanaz, mint a több mint egy évtizede előkerült Monroe-szexfilm, csak éppen másik szögből. Tudni kell, hogy a negyvenes években 8 és 16 mm-es kópiákat is készítettek egyszerre, hogy minden vásárló meg tudja nézni a felvételeket. A kincset érő jelenetet Barsa a jövő hónap elején fogja elárverezni, és addig nem is hoz belőle nyilvánosságra egyetlen képkockát sem.



A Marilyn-mániások már most cáfolják, hogy minden idők legnagyobb szőkesége lenne a felvételen. Szerintük a videó főszereplője sokkal testesebb, és más az arcformája, mint Monroe-nak. Legalábbis az 1997-ben megjelent szalagon. Viszont arról megfeledkeznek, hogy kedvencük volt a showbiznisz egyik első direkt sztárrá faragott hölgye, vagyis Monroe bizonyítottan több plasztikai beavatkozáson is átesett. A híresség első és második filmje között rengeteget fogyott, és teljesen más lett a gesztikulációja is. Nem is beszélve legendás szépségfoltjáról, ami nem a természet műve volt, ugyanis az folyton vándorolt az arcán. Bár abban igazuk van a Marilyn-fanoknak, hogy nem ő szerepel az explicit videóban, hanem Norma Jean, aki megjelenésében még egészen más ember.

Címkék: monroe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára