Zemplén infó
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2023. Június 07. 10:14, szerda | Bulvár

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.

Szakadó esőben próbált meg leparkolni egy kis Daihatsu vezetője, ám sajnos a vizes szélvédőn keresztül nem vette észre a mögötte lévő mély árkot. A gépkocsi tengelyén átfordulva a tetején landolt majd a vezetője szerencsére el tudta hagyni járművet – közölte Facebook posztjában az ABAC autómentő, amely egy kisebb mentőeszközzel a hívástól számítva 20 perc múlva a helyszínen volt, ám ekkorra a heves eső miatt már az autó szinte alig látszott ki a vízből. 10 perc alatt a vizesárok gyakorlatilag folyóvá változott - írják.

A gépkocsi rögzítése és annak biztosítása után egy daruval emelték ki az autót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 13:47, kedd | Bulvár

Féláron vehet gyerekjátékokat a NAV-tól

Rendszeres dilemma, hogy karácsonyra, mikulásra milyen ajándéknak örülnének a családtagok és mikor van idő megvásárolni azt.

2024. Október 22. 10:33, kedd | Bulvár

Lionel Richie jövő nyáron Budapesten lép fel

Lionel Richie csaknem húsz év után visszatér Budapestre. A világhírű amerikai énekes-dalszerző 2025. július 17-én az MVM Dome-ban lép fel Say Hello to the Hits című európai turnéja keretében.

2024. Október 21. 08:21, hétfő | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében vasárnap, a férfi a fején és végtagjain sérült meg – írta a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) közlése alapján a News.ro.

2024. Október 20. 08:50, vasárnap | Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál