Zemplén infó
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

A Nyirádi Rallycross Aréna sok versenyzőt vonzott a magyar bajnokság második állomására, erős mezőny gyűlt össze a vörös katlanban. A királykategóriában a rabócsiringi futamot kihagyó Kárai Tomi és Koncseg Zoli is ott volt a rajtnál, a magyar mezőny mellé pedig Csehországból Ales Fucik is csatlakozott. Máté fantasztikus csatákat vívott a hétvége szinte valamennyi futamában, a szombati nap végén holtversenyben állt az első helyen Kárai Tomival, a döntő futamban végül a második helyet szerezte meg.

Kovács Sámuel új autóval vágott neki a hétvégének, így az elsősorban az ismerkedésről és összeszokásról szólt. Sami pillanatok alatt összebarátkozott a Skoda Fabia RX3-mal, az előfutamok után a második pozíciót tudhatta magáénak a Super1600-as kategóriában. A döntőben ellenfele hibázott, így a végelszámolásnál a bajnoki értékelésben övé lett a győzelem.

Benyó Máté: „Ezúttal be kellett érnem a második hellyel, de mégsem vagyok elkeseredve. Nagyon hasznos verseny volt ez számomra. Azt gondolom, hogy konstans volt a teljesítményünk és a csapattal mindent megtettünk, hogy a változó körülményekre reagálva a lehető legtöbbet kihozzuk a versenyből. Kárai Tomi nagyon erős ellenfél volt a hétvégén, aminek igazából örültem, hiszen egy jó mérce számunkra és az erős ellenfelek mindig fejlődésre ösztönöznek. Magabiztosnak éreztem magam az autóban és futamról-futamra jó irányba haladtunk a beállításokkal is. A körülöttem lévő szakmai csapatommal nagyon élvezem a közös munkát, hálás vagyok, hogy velük dolgozhatok együtt és örömmel tölt el, hogy ezen a versenyen is találtunk olyan területeket, amelyek fejlesztésével megint előrébb léphetünk a közeljövőben! Tehát azt leszámítva, hogy nem térhettünk haza győzelemmel, rengeteg pozitívumot tudtam találni a versenyben.
Nagyon köszönöm a csapatom munkáját, a szurkolóinknak pedig a sok támogatást!
Folytatjuk tovább a munkát annak érdekében, hogy egyre jobbak és jobbak lehessünk!”

Kovács Sámuel: „A Korda Racingnek köszönhetően Nyirádon már az új autóval volt lehetőségem rajthoz állni, egy Skoda Fabia MK3 S1600/RX3-mal. A hétvége elsősorban az összeszokásról szólt, amiben a csapat nagyon sokat segített. A szombati napot elég kalandossá tette az időjárás, hiszen az esőre se tudtuk mikorra számítsunk, így mentünk vizes és felszáradó körülmények között is. Vasárnap már nem esett az eső, ezért több lehetőségünk volt kipróbálni az autó beállításait. Az előfutamokat szoros verseny után a második helyen zártuk, így a döntőben az első sorból indulhattam. A fináléban sikerült nyernünk, ugyanis a versenytársam nem teljesítette a hosszabb nyomvonalat. Összességében egy nagyon pozitív hétvégét zártunk. Remekül teljesített az új autó, mely a végére a tempóban is megmutatkozott, habár úgy érzem még tudunk gyorsulni és fejlődni.
Ezúton is köszönöm a csapatnak az egész hétvégés támogatást és felkészítést.”


A Korda Racing együttműködő partnerei: Corax-Bioner Zrt, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Harmata-94 Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend, Autóflex-ker, Generálkommandó, Metróreklám, ZFW Hortiservice, Novo-Fire, Droidx, Sütötetech, Villumen, Aqua-start, Airvent, Multiprogress, Fúzió Holding, Haloo

2024. április 24.

Korda Racing

http://facebook.com/kordaracingHU

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.