Zemplén infó
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2023. December 05. 07:15, kedd | Helyi
Forrás: mti

Letartóztattak egy csobaji férfit, aki megkéselte a feleségét

Letartóztattak egy csobaji férfit, aki megkéselte a feleségét

Elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki megkéselte a feleségét Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a család csobaji otthonában - közölte a Miskolci Törvényszék hétfőn az MTI-vel

A férfi múlt szerdán a házban, a disznóölés utáni vacsorán, ittasan, szóváltás után egy 15 centiméter hosszúságú csontozókést dobott a feleségébe. A kés a nő bal oldalába furódott, a bordáknál.
Az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nő maga hívott mentőt, ezután kórházba vitték, ahol meg kellett műteni - ismertették.
Mivel a gyanúsított a bűncselekményt a hozzátartozója ellen követte el és az eljárás elején vonakodott terhelő vallomást tenni, szabadlábon hagyása esetén a bíróság szerint feltehetően megnehezítené a bizonyítást a sértett vagy más tanú befolyásolásával, megfélemlítésével. Kisebb fokban fennáll annak lehetősége is, hogy a felesége sérelmére újabb bűncselekményt követne el
Mindezeket mérlegelve egy hónapra elrendelték a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges, a döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 18:14, péntek | Helyi

Egy sorozat vége

Besurranó tolvajt fogtak el a rendőrök Sátoraljaújhelyen

2024. Február 25. 15:32, vasárnap | Helyi

Társművészeti Est

Az idén 35 éves Tokaj Város Vegyeskara a Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár idén is megrendezi társművészeti estjét 2024. február 26-án, hétfőn 17 órától.

2024. Február 17. 16:51, szombat | Helyi

Új borászati intézet alakult a Tokaj-Hegyalja Egyetemen

Az eddig tanszékként működő szőlészeti és borászati tudományterület önálló intézet keretei között folytatja oktatói és kutatói munkáját.

2024. Február 10. 12:50, szombat | Helyi

Új borászati intézet alakult a Tokaj-Hegyalja Egyetemen

Az eddig tanszékként működő szőlészeti és borászati tudományterület önálló intézet keretei között folytatja oktatói és kutatói munkáját a sárospataki Tokaj-Hegyalja Egyetemen