Zemplén infó
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2023. Május 23. 07:20, kedd | Helyi

EGY SOROZAT VÉGE

EGY SOROZAT VÉGE

A miskolci rendőrök több hónapon keresztül folyó, kitartó nyomozásának az eredményeként elfogták azt, a férfit, akinek három csalás, egy gépjárműlopás és tizenegy autófeltörés írható a számlájára.

Lopás és csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2022. december 15-e és 2023. május 15-e között - a nyomozás eddigi adatai szerint - tizenöt Miskolcon véghezvitt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.
Eleinte különböző helyi szállodákban eltöltött napok és szolgáltatások igénybevétele után azokból úgy távozott, hogy fizetni már a bejelentkezésekor sem állt szándékában. Az elkövető később Miskolcon, a Testvériség utcából elvitt egy személygépkocsit is, melyet utána jogtalanul használt. A férfi 2023. május elejétől Miskolcon városszerte gépkocsifeltőréseket követett el, összesen tizenegy autót szemelt ki, amikből leginkább készpénzt, hangszórót, üdítőket, fülhallgatót tulajdonított el.
A miskolci rendőrök összehangolt intézkedéseinek köszönhetően az elkövetőt 2023. május 16-án elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, illetve őrizetbe is vették.
A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyészségen előterjesztést tett az elkövető letartóztatásának indítványozására is, melyet a bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 29. 14:05, péntek | Belföld

Kihirdették a Prima Primissima díj idei jelöltjeit

A korábbi éveket jelentősen meghaladó számú jelölés érkezett az idei Prima Primissima díjra.

2023. Szeptember 29. 14:04, péntek | Külföld

Orbán Viktor Szerbiában tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádba utazott, ahol részt vesz Szerbia, az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország vezetőinek hármas csúcstalálkozóján.

2023. Szeptember 29. 14:02, péntek | Belföld

Magyar Suzuki: Esztergomban elkészült az 500 ezredik S-CROSS

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki: legördült az esztergomi gyártósorról az 500 ezredik S-CROSS - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.