Zemplén infó
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Október 20. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bedrogozva okozta a tragédiát

Bedrogozva okozta a tragédiát

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az autóst, aki kábítószer hatása alatt okozott halálos közúti balesetet másfél hete Sajóbábonynál.

A baleset október 8-án hajnalban történt a 26-os úton, Sajóbábony közelében. Az ormosbányai fiatalember a szakadó esőben elvesztette uralmát BMW-je felett. A kisodródó autó egy közlekedési táblának, majd egy villanyoszlopnak csapódott. A gépkocsiban hátul ülő fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

Az elvégzett drogteszt kimutatta, hogy a balesetben könnyebben megsérült sofőr, elől ülő utasa, s a baleset előtt egy másik kocsiba átszálló társuk is kábítószert fogyasztott. A kihallgatások után az autót vezető fiatalembert őrizetbe vette a rendőrség, majd a Miskolci Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért